Welkom op de website van 'Stal De Borgelink'

Centraal in Nederland vindt u in het hart van Salland (tussen Deventer en Raalte) stal de Borgelink in Lettele, landelijk gelegen en gemakkelijk te bereiken in 10 min. vanaf de A1.

Stal de Borgelink
van Gerrit en Ineke Bronsvoort heeft regelmatig veulens en paarden te koop, die zorgvuldig zijn geselecteerd op afstamming, beweging, gezondheid en karakter. De paarden worden vakkundig opgeleid en getraind.

Opfok
Gerrit en Ineke Bronsvoort hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het fokken en opfokken van paarden. Van veulen tot 3 jarige kunnen de paarden opgroeien onder deskundige begeleiding in optimale omstandigheden.

Klik op de Nieuwsknop voor onze laatste nieuwtjes.


Verkoop
Gerrit en Ineke hebben een constant aanbod van zowel spring- als dressuurpaarden. Tevens kunnen zij voor u ook paarden trainen, op wedstrijden uitbrengen en/of keuringsklaar maken. Zij zijn continue op zoek naar kwaliteitsvolle paarden vanaf veulen tot goed doorgetrainde paarden.

Accomodatie
Er zijn 24 ruime frisse boxen aanwezig, de paarden krijgen weidegang en het ruwvoer wordt hoofdzakelijk van het eigen bedrijf gewonnen van de 20 ha. huiskavel; dus gegarandeerd goed gewonnen ruwvoer, dat regelmatig wordt geanalyseerd. Vrij recent is een ruime overdekte rijhal gerealiseerd en ook de opfok van jonge paarden is uitgebreid.

Cameralink naar de Borgelink
Vanaf heden kunt u een kijkje nemen in de weide via onze WebCam camera. Klik op de WebCamknop om naar de webcam te gaan.