Hier treft u al onze nieuwtjes en actualiteiten.

 


De eerste veulens staan weer in de opfok! Met dit mooie weer staan ze nog heerlijk even te genieten in het gras. Gunt u uw veulen ook een zorgeloze jeugd? Kom dan gerust eens langs voor een kijkje in onze stallen.

 

 


Er is weer plaats in onze opfok voor nieuwe veulens. De veulens worden proffesioneel en met veel aandacht en zorg opgefokt tot gezonde paarden.
 

________________________________________________________________________________________________________________________

We hebben nu een eigen facebook pagina. Door deze pagina te liken blijft u op de hoogte van actueliteiten en ontwikkelingen van Stal de Borgelink.

facebook.com/staldeborgelink

________________________________________________________________________________________________________________________

Stal de Borgelink biedt naast de paardenopfok ook pensionstalling aan. Wij bieden een complete verzorging voor uw paard met dagelijkse weidegang en veel toezicht. Kom gerust langs voor een kijkje in onze uitgebreide accommodatie. De koffie staat klaar.

Wij bieden de volgende faciliteiten: 

Dagelijks gehele dag weidegang (zowel zomer als winter)
Veilige afrastering
Ruime, frisse boxen
Goede kwaliteit ruw- en krachtvoer
Wasplaatsen met warm en koud water
Binnenbak (20 x 55)
Buitenbak (20 x 40)
Goede uitrijmogelijkheden op de aangesloten ruiterroute
Longeercirkel
Ruime paddocks

Kortom de complete verzorging van uw paard!

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Onze merrie Dance Away (van Johnson) is drachtig gescant van Fairytail. In het voorjaar van 2015 hopen we weer op een gezond veulen. 

  

                             Dance Away                                                                       Fairytail

________________________________________________________________________________________________________________________

Evita ( Johnson x Zamira elite v. San Remo ) heeft op 26 juni 2014 haar elite predikaat gehaald! Momenteel heeft Evita een merrieveulen van Dream Boy aan de voet. Zodra het veulen gespeend is gaat Evita haar sportcarriere voortzetten met Debbie en Wendy van Weert.

 


 

Onze Freedom VDP (Uphill x Lancet)  heeft het super gedaan op de hengstenkeuring. In Ermelo liet de hengst zich goed zien en werd doorverwezen naar de 2de bezichtiging, daar had Freedom helaas last van te veel spanning. Freedom wordt nu zadelmak gemaakt wat hij super oppakt.
Hieronder ziet u Freedom als veulen en op de hengstenkeuring in Ermelo.

 

 


 

* Ook dit jaar zijn er meerdere hengsten uit de opfok van Stal de Borgelink succesvol op de hengstenkeuring. Alle eigenaren gefeliciteerd! Hieronder staat een overzicht van enkele succesvolle hengsten uit 1 jaargang.

All at Once: Ampere x Gribaldi, goedgekeurd westfalen en kwpn aangewezen. Eigenaar: stal 104
Ferrari: Tangelo x Sam R, 2e bezichtingshengst. Eigenaar: F. van Boxtel
Fellini: Wynton x Ferro, aangewezen, verkocht op de select sale. Eigenaren: Familie Janssen
Ferrardo: Ampere x Jazz, 2e bezichtingshengst, verkocht op de select sale. Eigenaar: stal 104

 De westfalen goedgekeurde hengst Vitalis is verkocht naar de U.S.A. We zijn blij dat Vitales, die zijn jeugd heeft doorgebracht op Stal de Borgelink, zo veel succes heeft! We wensen hem al het geluk toe in zijn komende sportcarriere!

 


 

* De merrie Zamira door het voortreffelijk onder het zadel! Zamira is een afstammeling van de hengst San Remo uit onze fokmerrie Iewertje.

 

Eerder kwam al dit artikel op horses.nl te staan waar Zamira o.a een ''overtreffende trap van een superpaard'' werd genoemd. Niet veel later wist deze merrie de eerste plek te bemachtigen op de KNHS subli kampioenschap jonge dressuurpaarden. Ook daar werd een super positief artikel geschreven! Klik hier om het te lezen. Maar het houdt niet op. Zamira wist op de hippiade 2010 een knappe 5de plaats te bereiken!

 


 

* De eerste veulens staan weer in de opfok!

 


 

* De door ons gefokte Contesse (v. Johnoson) uit de merrie Iewertje is kampioen van de 3 jarige merries geworden op de centrale keuring in Luttenberg! Hiermee werd ze ook direct elite. In het algemeen kampioenschap wist ze een knappe 2de plek te veroveren! Lees hier een artikel op horses.nl